fbpx

group

online COUNSELLING sessions

Nιώθεις καθημερινά το άγχος να σε πνίγει, να σου στερεί την ηρεμία και τη ζωντάνια;

Το θέμα σου δεν είναι το άγχος! Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα διάρκειας 10 εβδομάδων για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση του άγχους που νιώθεις καθημερινά. Αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα που το άγχος σου χτυπάει κόκκινο και αναζητάς τρόπους να ηρεμήσεις.

Play Video
worried young woman covering face with hand

Τι θα μάθεις;

Σε κάθε workshop μαθαίνεις να:

1. Χρησιμοποιείς τη δημιουργικότητα σου, χτίζοντας επίγνωση ώστε να επεξεργάζεσαι και να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου.

2. Μέσα από υλικά χειροτεχνίας να προσδιορίζεις τι μπορείς να ελέγξεις και τι όχι στη ζωή σου.

3. Να δημιουργείς το προσωπικό σου “πλάνο” αντιμετώπισης κρίσεων και πως να ανταποκρίνεσαι σε αυτές.

4. Να σου προσφέρεις αγάπη.

5. Να αναπνέεις συνειδητά, μέσα από τεχνικές χαλάρωσης.

6. Να βελτιώνεις το “περιβάλλον” στο οποίο υπάρχεις.

7. Μέσα από θετικές παρεμβάσεις να ενεργοποιηθείς δραστικά στην καθημερινότητά σου.

8. Να αναγνωρίζεις τις δυνάμεις του χαρακτήρα σου και να τις αξιοποιείς για τους στόχους σου.

9. Να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου, γεμίζοντας από ευγνωμοσύνη.

10. Να κατανοείς το είδος του άγχους σου.

11. Να μαθαίνεις από τις εμπειρίες της ομάδας.

Ας μιλήσουμε για χρήματα

Πόσο σου στοιχίζει να μην μπορείς να διαχειριστείς το καθημερινό σου άγχος;

ΑΝΤΙ ΝΑ “ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ” ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ  ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕ 250€ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ & 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ!

Από 1200€, 2 δόσεις των 250€ για κάθε μήνα των συναντήσεων.

Δηλαδή, 25€ για κάθε ώρα συνάντησης. Που θα σε βοηθήσει βήμα-βήμα να κατανοείς τα συναισθήματα σου και να διαχειρίζεσαι το καθημερινό άγχος που προκύπτει από αυτά.

Πρόλαβε 1 από τις 25 θέσεις με 1200€ με 2 δόσεις των 250€

-10% ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 1 ΔΟΣΗ

Για πρώτη φορά θα αποκαλύψω όλες μου τις γνώσεις και τα μυστικά αναφορικά με τη διαχείριση του καθημερινού άγχους σε 25 άτομα. Θα είσαι ένας από αυτούς που θα καταφέρει να διαχειρίζεται τα συναισθήματα που του προκαλούν καθημερινά stress και άγχος;

ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ 250€ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ & 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Θα πλήρωνες 25€ για 2,5 ώρες συνάντηση συμβουλευτικής, που θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους που σου ταιριάζουν για να καταφέρνεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα που σου προκαλούν καθημερινά stress και άγχος;


*Η 2η δόση χρεώνεται αυτόματα σε 30 ημέρες.

Ράνια, εγώ προτιμώ μια δόση των 450€!

Τότε πάτησε εδώ⬇️


Βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου! Ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς!

Play Video

Καλώς ήρθες, είμαι η Ράνια Γραμμένου

Μαζί θα καταφέρουμε τον σκοπό σου: να διαχειρίζεσαι και να αντιμετωπίζεις το άγχος το οποίο βιώνεις καθημερινά. Με πλήρη στήριξη και μεθόδους διαχείρισης από εμένα για όσο διαρκεί η διαδικασία, ώστε να δεις άμεσα τα αποτελέσματα στον νου και στο σώμα σου. 

Το άγχος είναι "αφύπνιση". Γι' αυτό βρίσκομαι εδώ, για να σου προσφέρω την πολυετή μου εμπειρία και γνώση ώστε να το κάνεις εφόδιο και όχι δυσκολία!

Μάθε από άλλους θεραπευόμενους

"Νιώθω ότι πραγματικά με ακούει και είναι εκεί για εμένα. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη και με κάνει να νιώθω άνετα. Με έχει βοηθήσει πολύ στην πορεία μου, συνέχισε την καλή δουλειά και σ' ευχαριστώ πολύ."
Σταύρος Σ.
"Η Ράνια μου ενέπνευσε απίστευτη ηρεμία και εμπιστοσύνη. Με υποστήριξε πάρα πολύ στο κομμάτι της διαχείρισης του άγχους που βίωνα και βιώνω ! Δουλεύει πολύ ωραία και αποτελεσματικά ενώ τα λόγια της κάθε συνεδρίας θα τα θυμάσαι κάθε μέρα !! Συνιστώ 100% "
Μαριλένα Π.
"Σε μια περίοδο με άγχος και πίεση οι συνεδρίες μας ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου. Ένιωσα από το πρώτο μας κι ολας ραντεβού οικειότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη και ανοίχτηκα. Σε κάθε επόμενο ραντεβού εμβαθύναμε και βρίσκαμε τρόπους που με βοηθούσαν. Με βοήθησε πραγματικά και είδα τα πράγματα με άλλη ματιά.Θα συνιστούσα τις συνεδρίες ανεπιφύλακτα!"
Παναγιώτης Κ.
"Μοναδική!!Άνθρωπος εμπιστοσύνης, κατανόησης, ειλικρινής, γλυκιά, συνεπής!! Αγγίζει την ψυχή και τα θέλω σου."
Δήμητρα Σ.
"Αν και ήμουν λίγο διστακτική εφόσον είχα και άλλη αντίστοιχη εμπειρία εξεπλάγην ευχάριστα όταν διαπιστωσα ότι έχω να κάνω με έναν υπέροχο άνθρωπο που σίγουρα ξέρει να ακούει αλλά και να καταλαβαίνει απόλυτα τι του λες. Ένιωσα ζεστασιά."
Έφη Γ.
"Από την πρώτη στιγμή με κερδισε με τη ζεστασιά της...την αμεσότητα της ,την ηρεμία στο πρόσωπο της και το αίσθημα ασφαλείας και προστασίας γύρω απο το πρόσωπό μου...!!Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω δίπλα μου..έναν υπέροχο ΑΝΘΡΩΠΟ σαν την κ.Γραμμένου."
Κατερίνα Α.

Ας μιλήσουμε για το πως θα βρεις την ηρεμία σου!

Όχι για το πως να συμβιβάζεσαι στο ότι δεν την έχεις ή είναι δύσκολο να την αποκτήσεις.

Έχεις απορίες; Δεν ξέρεις αν σου ταιριάζει;

© copyright Γραμμένου Ουρανία 2023