fbpx
Loading...
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
woman sitting in front of macbook

Δεκάδες άνθρωποι έως σήμερα με έχουν εμπιστευτεί με σκοπό να διαχειριστούν το άγχος το οποίο βιώνουν. Αισθάνομαι απεριόριστο σεβασμό και βαθιά εμπιστοσύνη για εσένα που δυσκολεύεσαι με αυτό. Έτσι, όταν διαβάζω τα μηνύματά σου, αισθάνομαι ευγνώμων που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας και με κάποιο τρόπο φροντίστηκες όπως ζητούσε η ψυχή σου. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η ανάσα της “ελευθερίας”, όπως συνηθίζουμε να λέμε μεταξύ μας, έρχεται πολύ πιο σύντομα απ’ ότι φανταζόσουν ενώ σε όλη τη διαδρομή ανακαλύπτεις τον εαυτό σου μέσα από διαφορετικούς τρόπους, ρόλους και μοιράσματα. Με λίγα λόγια, βρίσκεσαι πιο κοντά στον εαυτό που αληθινά είχες ανάγκη.

worried young woman covering face with hand
Νιώθω ότι πραγματικά με ακούει και είναι εκεί για εμένα. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη και με κάνει να νιώθω άνετα. Με έχει βοηθήσει πολύ στην πορεία μου, συνέχισε την καλή δουλειά και σ' ευχαριστώ πολύ. <3
Σταύρος Σ.
5/5
Η Ράνια μου ενέπνευσε απίστευτη ηρεμία και εμπιστοσύνη. Με υποστήριξε πάρα πολύ στο κομμάτι της διαχείρισης του άγχους που βίωνα και βιώνω ! Δουλεύει πολύ ωραία και αποτελεσματικά ενώ τα λόγια της κάθε συνεδρίας θα τα θυμάσαι κάθε μέρα !! Συνιστώ 100% !
Μαριλένα Π.
5/5
Σε μια περίοδο με άγχος και πίεση οι συνεδρίες μας ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου. Ένιωσα από το πρώτο μας κι ολας ραντεβού οικειότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη και ανοίχτηκα. Σε κάθε επόμενο ραντεβού εμβαθύναμε και βρίσκαμε τρόπους που με βοηθούσαν. Με βοήθησε πραγματικά και είδα τα πράγματα με άλλη ματιά.Θα συνιστούσα τις συνεδρίες ανεπιφύλακτα!
Παναγιώτης Κ.
5/5

Δες περισσότερες αξιολογήσεις εδώ

Το θέμα σου δεν είναι το άγχος. Το θέμα είναι να ακούσεις πως τόσο ο νους όσο και το σώμα, σε ενημερώνουν πως κάτι δεν πάει καλά! 

My Mission

Βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές ως προς την αντίληψη και τη διαχείριση της ψυχικής μας υγείας. Δεν είναι λίγες οι “κρίσεις” που έχουμε αντιμετωπίσει και έρχονται και άλλες προσεχώς. Ζούμε σε έναν αβέβαιο κόσμο, το γνωρίζεις ήδη. Γι’ αυτό σε προσκαλώ να αγκαλιάσεις την αλλαγή.

Η αλλαγή η δική σου, είναι ο εξοπλισμός σου για την αντιμετώπιση του άγχους στη ζωή σου. Κινητοποίησε τον εαυτό σου να κατανοήσει και να νικήσει τους μηχανισμούς του φόβου στο σώμα και στο μυαλό σου, μέσα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι λύσεις δεν βρίσκονται έξω από εσένα αλλά μέσα σε εσένα. Στον τρόπο που σκέφτεσαι, στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, στον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου κλπ. Μιλάμε για έναν ισόβιο πόνο, αποθηκευμένο σε έναν οργανισμό, σε ένα σώμα, σε έναν νου!

 

Ένα ΔΩΡΟ για να γνωριστούμε!

Χρειάζεσαι τις αλλαγές. Τις χρειάζεσαι ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου και να ηρεμήσεις τον εσωτερικό σου στρατό από το να μάχεται διαρκώς και να αντέχει τον πόνο. Και εδώ προσφέρεται η ασφάλεια να το δοκιμάσεις και να βρεις εσύ τους καταλληλότερους τρόπους να σε φροντίζεις. Πάρε μια βαθιά ανάσα…όλα είναι παροδικά να το θυμάσαι!

Πως θα μεταμορφώσεις το άγχος σου;

10 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Το άγχος μεταμορφώνεται, με βεβαιότητα. Ωστόσο, σε αυτό το πρόγραμμα, διάρκειας 10 εβδομάδων θα επικεντρωθείς στο να βρεις λύση μεταμορφώνοντας το σε κάτι καλύτερο!

Στο να σου επιτρέψεις να κατανοήσεις και να νικήσεις τους μηχανισμούς άγχους στο σώμα και στο μυαλό σου. Όλα αυτά φυσικά μέσα από εσένα, για εσένα και την πολύτιμη ζωή σου!

Γιατί αυτό το πρόγραμμα;

Οι συμμετέχοντες μπαίνουν ενεργά, βιωματικά, στη διαδικασία διαχείρισης και αντιμετώπισης του καθημερινού άγχους. Σε κάθε workshop μαθαίνεις να:

1. Χρησιμοποιείς τη δημιουργικότητα σου, χτίζοντας επίγνωση ώστε να επεξεργάζεσαι και να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου.

2. Μέσα από υλικά χειροτεχνίας να προσδιορίζεις τι μπορείς να ελέγξεις και τι όχι στη ζωή σου.

3. Να δημιουργείς το προσωπικό σου “πλάνο” αντιμετώπισης κρίσεων και πως να ανταποκρίνεται σε αυτές.

4. Να σου προσφέρεις αγάπη.

5. Να αναπνέεις συνειδητά, μέσα από τεχνικές χαλάρωσης.

6. Να βελτιώνεις το “περιβάλλον” στο οποίο υπάρχεις.

7. Μέσα από θετικές παρεμβάσεις να ενεργοποιηθείς δραστικά στην καθημερινότητά σου.

8. Να αναγνωρίζεις τις δυνάμεις του χαρακτήρα σου και να τις αξιοποιείς για τους στόχους σου.

9. Να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου, γεμίζοντας από ευγνωμοσύνη.

10. Να κατανοείς το είδος του άγχους σου.

11. Να μαθαίνεις από τις εμπειρίες της ομάδας.

Βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου!

Πρόκειται για ένα ολιγομελές πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τη διαχείριση του άγχους στην καθημερινότητα. Απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι βιώνουν άγχος για την καθημερινότητά τους και έχουν ανάγκη να εστιάσουν σε περισσότερους τρόπους διαχείρισής του, με σκοπό να βελτιώσουν τη ζωή τους, έχοντας πάντα περισσότερους από έναν τρόπους να το αντιμετωπίσουν.

Η προϋπάρχουσα συμμετοχή σε ομάδα, δεν είναι αναγκαία. Οι ομαδικές συναντήσεις πραγματοποιούνται τόσο με τη μορφή ψυχοεκπαιδευτικής υποστήριξης όσο και με βιωματικά workshops για την πιο άμεση και αποτελεσματική διαχείριση του άγχους στην καθημερινότητα.

Οι συμμετέχοντες, αναγνωρίζουν και αποκτούν δεξιότητες διαχείρισης του άγχους για τους ίδιους, με τρόπο άμεσα εφαρμόσιμο για τις πηγές άγχους τους, όπως: το εργασιακό άγχος, το άγχος κρίσιμων καταστάσεων (αλλαγές ζωής, εργασιακά deadlines, φόβο έκθεσης κλπ.), διαχείριση χρόνου, αναβλητικότητα, ένταξη στην αγορά εργασίας, στρεσογόνοι παράγοντες, εικόνα σώματος.

Η ομάδα είναι ένα ασφαλές, γεμάτο από αποδοχή και εμπιστοσύνη πλαίσιο, όπου δίνεται στον συμμετέχοντα η δυνατότητα να εξοικειωθεί με την επεξεργασία των εμπειριών του τη στιγμή που αναδύονται. 

Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 εβδομάδες. Κάθε κύκλος ομάδας παραμένει κλειστός για αυτές τις εβδομάδες. Μέσα από 2ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τον ίδιο τους τον εαυτό ως προς τα δύσφορα συναισθήματα που βιώνουν αναφορικά με το άγχος, αξιοποιώντας την αποτελεσματικότητα της Προσωποκεντρικής θεραπευτικής προσέγγισης και του Positive Coaching για την αποδοτικότερη έκβαση του προγράμματος.

Αριθμός Συμμετεχόντων: 6-8 άτομα.

*Για τη συμμετοχή στην ομάδα θα χρειαστεί να προηγηθεί μια συνάντηση-συνέντευξη δωρεάν, για την αξιολόγηση του αιτήματος.

Επικοινωνία: https://grammenourania.gr/contact/

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος ανέρχεται στα 350 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% 

Η κατάθεση του ποσού γίνεται με εφάπαξ καταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό και την έκδοση του σχετικού νόμιμου παραστατικού στα στοιχεία του ατόμου που συμμετέχει.

Εισηγήτρια

Ονομάζομαι Γραμμένου Ουρανία και είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια, MSc. In Person Centered Counseling and Psychotherapy, MSc. in Applied Positive Psychology and Psychology of Coaching, AC-Accredited Coach. 

Διένυσα αμέτρητα θεραπευτικά χιλιόμετρα ώστε να κάθομαι σήμερα στη θεραπευτική πολυθρόνα και να σου λέω πως είναι σκοπός της ζωής μου το να μεταλαμπαδεύσω όλα όσα έμαθα μέσα από την εκπαίδευση μου αλλά και τη ζωή μου μέχρι σήμερα.

Υπήρξα κι εγώ εκεί που βρίσκεσαι εσύ αυτή τη στιγμή. Είμαι βέβαιη πως μπορώ να αισθανθώ πόσο δύσκολο ή βαρύ είναι για εσένα να βρίσκεσαι μέσα σε αυτό το βίωμα. Το μοίρασμα των εμπειριών δημιουργεί βαθιά σύνδεση σε μια θεραπευτική σχέση. Κάνε το βήμα να το ζήσεις!

© 2023 All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*