fbpx
Loading...
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν αφορούν σε έκτακτες ανάγκες ιατρικής φύσεως. Για επείγουσες ιατρικές ανάγκες θα πρέπει να καλέσετε τον αριθμό 166. Για έκτακτες ανάγκες ψυχικής υγείας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα αρμόδια ιατρικά τμήματα ψυχικής υγείας.

Αυτός ο ιστότοπος αφορά στην σύμβουλο ψυχικής υγείας Ουρανία Γραμμένου και τις σχετικές υπηρεσίες της οι οποίες δεν ταυτίζονται με τις υπηρεσίες του ψυχιάτρου ή/και του ψυχολόγου και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ο παρόν ιστότοπος προσπάθεια .

Ο ιστότοπος αυτός δεν ενθαρρύνει να αποφεύγετε ή να καθυστερείτε τη λήψη ιατρικών συμβουλών από τον κύριο γιατρό σας, τον ψυχολόγο σας  ή άλλο εξειδικευμένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν διαφημίζουμε και σε καμία περίπτωση δεν παρέχουμε ιατρικές, ψυχιατρικές και ψυχολογικές υπηρεσίες και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας δεν υποκαθιστούν τις ειδικώς (ως ο Νόμος ορίζει) πιστοποιημένες ψυχιατρικές και ψυχολογικές υπηρεσίες.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

«Η Γραμμένου Ουρανία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στις Αχαρνές Αττικής. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία από το University of Strathclyde, εκπαίδευση η οποία στάθηκε ως μέσο για την πλουραλιστική αντίληψη του εαυτού τόσο σε θεραπευτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης, είναι πιστοποιημένη Coach από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον φορέα AC και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και στην Ψυχολογία του Coaching από το University of East London. Επιπροσθέτως, εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στο άγχος και στη διαχείριση χρόνου από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Future BS καθώς επίσης και στο Anxiety & Stress Management Coaching από την Udemy. Εργάστηκε εθελοντικά στην Πρόληψη & Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας και στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε ιδιωτική επιχείρηση, από την οποία έχει αποκομίσει δεκαπενταετή εμπειρία. Ακόμα, παρακολουθεί ποικίλα σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες με θεματικές όπως το άγχος, την κατάθλιψη, τις διατροφικές διαταραχές, λοατκι+ κ.λ.π, γεγονός το οποίο την καθιστα μια ευσυνείδητη και υπεύθυνη παρουσία στο χώρο της Συμβουλευτικής, της Ψυχοθεραπείας και του Coaching. Είναι μέλος της WAPCEPC (World Association for Person Centered & Experiential Psychotherapy & Counseling) και της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Προσέγγισης (ΠΕΕΠΒΙΠ). Στο γραφείο της αναλαμβάνει περιστατικά που άπτονται όλου του φάσματος της ψυχικής υγείας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξειδικεύεται στην προσωποκεντρική προσέγγιση, στην αντιμετώπιση τραυματικών εμπειριών και στις διαταραχές άγχους και διάθεσης».

 

Η περιήγηση και η εν γένει χρήση του ιστότοπου https://grammenourania.gr/ διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις όπως περιγράφονται εδώ και στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων του ιστοτόπου. Οι εδώ όροι είναι σύμφωνοι με το σύνολο της εκάστοτε σχετικής ισχύουσας νομοθεσίας και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι ανά πάσα στιγμή πλήρεις και κατανοητοί στους χρήστες. Η περιήγηση και εν γένει χρήση του ιστότοπου προϋποθέτουν την πλήρη αποδοχή των εδώ τιθέμενων όρων.

Συνεπώς, εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε όρο χρήσης όπως περιγράφεται εδώ ή/και στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων, είτε εξ αρχής είτε κατά οποιαδήποτε χρονική στιγμή, θα πρέπει να διακόψετε κάθε σχετική περιήγηση ή/και χρήση.

 Διατηρούμε το δικαίωμα της μονομερούς τροποποίησης/προσθήκης ή/και ανανέωσης των όρων χρήσης μονομερώς ανά πάσα στιγμή και ανά τακτικά διαστήματα, χωρίς πρότερη ειδοποίηση των χρηστών και επισκεπτών του ιστότοπου ενημερώνοντας τους παρόντες όρους. Κατόπιν της σχετικής ως άνω μονομερούς τροποποίησης/προσθήκης ή/και ανανέωσης, η περιήγηση ή/και εν γένει χρήση του ιστότοπου θα γίνεται μόνο κατόπιν πλήρους αποδοχής των αλλαγών από τους επισκέπτες/χρήστες, των οποίων η αποδοχή θα τεκμαίρεται αμάχητα εφόσον θα περιηγούνται ή/και θα κάνουν χρήση του ιστότοπου. Παρακαλείστε συνεπώς όπως επισκέπτεστε και μελετάτε συχνά τους όρους χρήσης μας και επικοινωνείτε μαζί μας σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος δεν είναι κατανοητός αφού η περιήγηση και χρήση εκ μέρους σας συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων.

Εάν, για οποιοδήποτε λόγο και κυρίως τεχνικής αδυναμίας καταστεί προσωρινά αδύνατη η πρόσβαση σας στον ιστότοπο και στο σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών του δεν φέρουμε εν γένει ευθύνη προς αποζημίωση. Διατηρούμε, κυρίως αλλά όχι μόνο για λόγους που μπορεί να επιβάλλει η νομοθεσία, να αποσύρουμε το δικαίωμα πρόσβασης ή/και να αποσύρουμε τις υπηρεσίες μας.

Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του ιστότοπου μας. Με την εγγραφή σας στον ιστότοπο θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα τρέχοντα, αληθινά, ακριβή και πλήρη απαραίτητα στοιχεία σας. Ο προσωπικός σας κωδικός για τυχόν δημιουργία προσωπικού λογαριασμού σας θα πρέπει να είναι μοναδικός και μυστικός.

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.

Χρήση επιτρέπεται μόνο σε δικαιοπρακτικά ικανά φυσικά πρόσωπα.

Αναπόσπαστο τμήμα των Όρων Χρήσης αποτελεί η Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων την οποία και πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η διαδικτυακή θεραπεία μπορεί να είναι χρήσιμη και μπορεί να βοηθήσει άτομα με δυσκολία (χρονική ή απόστασης ή άλλων υποχρεώσεων) ενώ υπάρχουν άτομα που βρίσκουν την διαδικτυακή προσέγγιση πιο εύκολη από την απευθείας συνάντηση στον ίδιο χώρο με τον σύμβουλο τους. Ωστόσο, η διαδικτυακή θεραπεία δεν ταιριάζει σε όλους. Μπορεί κάποιο άτομο να βρίσκεται σε κρίση ή να μην είναι εξοικειωμένο με τη χρήση του διαδικτύου.

ΠΛΗΡΩΜΗ(ΕΣ)

Δεχόμαστε πληρωμή μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, μεταφοράς τραπεζικού λογαριασμού και PayPal. Δεν είμαστε υπεύθυνοι ή υπόλογοι για τυχόν επιπλέον έξοδα που χρεώνει η τράπεζά σας για τις υπηρεσίες της.

Οι πληρωμές σε εμάς γίνονται πάντα σε ευρώ και για την πραγματοποίηση πληρωμών μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμών.

Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά λόγω της χρήσης συνδέσμων τρίτων που βρίσκονται στον ιστότοπό μας ή για οποιαδήποτε απώλεια/ζημία λόγω της χρήσης σας κατά τη μεταφορά σε οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό/διαδικτυακό περιβάλλον εκτός από το grammenourania.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς να φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη, σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις οικονομικές σας συναλλαγές (ηλεκτρονικές ή άλλες) και ότι είναι συχνότατα τα φαινόμενα ηλεκτρονικού εγκλήματος και αφαιρέσεων με δόλιο τρόπο χρηματικών ποσών από τους λογαριασμούς πολιτών μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής. Εμείς δεν φέρουμε, όπως είναι άλλωστε λογικό, οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ηλεκτρονικές απάτες, αλλά σας συστήνουμε να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην αποκαλύπτετε προσωπικά σας στοιχεία και κωδικούς τραπέζης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για τις ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, συνεργαζόμαστε με την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe.

Η Stripe payments διαχειρίζεται με ασφάλεια τα στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Stripe payments γίνονται μέσα από ασφαλείς πιστοποιημένες συνδέσεις.

Επιστροφές καταβληθείσας αμοιβής για προγραμματισμένη συνεδρία δεν γίνονται δεκτές. Πάντως, η σύμβουλος μπορεί κατά την απόλυτη κρίση της να παρέχει πλήρη, μερική ή αναλογική επιστροφή χρημάτων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Είμαστε κάτοχοι ή κατέχουμε άδεια για όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στον ιστότοπό μας και στο υλικό που δημοσιεύεται σε αυτόν. Αυτά τα έργα προστατεύονται από τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέρος του περιεχομένου στον ιστότοπό μας για σκοπούς άλλους εκτός από προσωπική χρήση χωρίς να έχετε λάβει άδεια για να το κάνετε από εμάς ή τους δικαιοπαρόχους μας.

Απαγορεύεται να αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο ή μέρος του ιστότοπου (φωτογραφιών, εικόνων, κειμένων κλπ) με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός από αυστηρά προσωπικούς και μη εμπορικούς σκοπούς (για παράδειγμα για εκτύπωση πληροφοριών).

Σεβόμαστε την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων. Εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας έχουν χρησιμοποιηθεί με τρόπο που δημιουργεί ανησυχίες για παραβίαση, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@grammenourania.gr.

ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Εάν θεωρείτε οποιονδήποτε από τους όρους και τις προϋποθέσεις μας στο παρόν αντίθετο προς την καλή πίστη και τη δικαιοσύνη και πρέπει να διαπραγματευτείτε συγκεκριμένες ρήτρες αυτών των Όρων, παρακαλούμε να το κάνετε γραπτώς μέσω email:info@grammenourania.gr ή την ταχυδρομική μας διεύθυνση Μονοματίου 12, Αχαρνές.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο σκοπός του ιστότοπου είναι αμιγώς η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης. Σε καμία περίπτωση δεν επιχειρούμε να αντικαταστήσουμε ιατρικές υπηρεσίες και σχετικές υπηρεσίες περίθαλψης και πρόληψης.

Ευθύνη από τη χρήση του ιστότοπου φέρουμε αποκλειστικά σε περίπτωση που αποδειχθεί απάτη ή βαριά αμέλεια εκ μέρους μας.

Σε περίπτωση συνδέσμων προς ιστότοπους και ιστοσελίδες τρίτων που εμφανίζονται στον ιστότοπο μας, με αποκλειστικό σκοπό την εύκολη προσβασιμότητα σας σε αυτούς, δεν εγγυόμαστε την ασφάλεια και την εγκυρότητα των συνδέσμων αυτών.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή. Συνεπώς, θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά τους όρους χρήσης μας.

Η Υπηρεσία μας παρέχεται “ως έχει” και “ως διαθέσιμη”. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, αποποιούμαστε ρητά όλων των εγγυήσεων, δηλώσεων, όρων και άλλων όρων οποιουδήποτε είδους, είτε ρητών είτε σιωπηρών, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οποιωνδήποτε σιωπηρών εγγυήσεων, δηλώσεων, όρων ή άλλων όρων εμπορευσιμότητας, ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλόλητας για συγκεκριμένο σκοπό ή μη παραβίασης οποιουδήποτε δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δεν δίνουμε καμία εγγύηση και δεν κάνουμε καμία δήλωση ότι (1) η Υπηρεσία θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, (2) η Υπηρεσία θα είναι αδιάλειπτη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα, (3) τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της Υπηρεσίας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα, (4) η ποιότητα οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών, πληροφοριών ή άλλου υλικού που θα αποκτήσετε μέσω της Υπηρεσίας θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, ή (6) τυχόν σφάλματα στο λογισμικό θα διορθωθούν.

Αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι η λήψη οποιουδήποτε υλικού ή η απόκτηση οποιουδήποτε άλλου υλικού μέσω της χρήσης της Υπηρεσίας γίνεται κατά τη δική σας διακριτική ευχέρεια και με δική σας ευθύνη και ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη στο σύστημα του υπολογιστή σας ή απώλεια δεδομένων που προκύπτει από τη λήψη οποιουδήποτε τέτοιου υλικού.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας ή απέναντι σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο για:

–        απώλεια κερδών,

–        απώλεια υπεραξίας,

–        απώλεια δεδομένων,

–        διακοπή εργασιών,

–        ακρίβεια των αποτελεσμάτων,

–        αποτυχία ή δυσλειτουργία του υπολογιστή

–        οποιαδήποτε έμμεση, τυχαία, ειδική, επακόλουθη ή παραδειγματική απώλεια ή ζημία, που προκύπτει από ή σε σχέση με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή τη χρήση (ή την αδυναμία χρήσης) της Υπηρεσίας μας.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Σε περίπτωση τυχόν διαφορών μεταξύ μας ή/και παραπόνων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για να λύσουμε τη διαφορά μας συναινετικά.

Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό μπορείτε, κατά περίπτωση, να απευθυνθείτε  στις εκάστοτε αρμόδιες αρχές.

Για το σύνολο της σχέσης σας μαζί μας εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.