fbpx

Stress-Free 10 weeks Group Therapy

Χαλάρωσε τον νου, βελτίωσε τη σωματική σου ηρεμία, νιώσε άνεση και ευγνωμοσύνη σε 10 εβδομάδες.

Ως ενήλικες, μια από τις προτεραιότητες μας είναι να καταφέρουμε να ζήσουμε τη ζωή μας όπως επιθυμούμε ⏤ και ένας τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας να αντιμετωπίσει το άβολο συναίσθημα του άγχους για να γλιτώσουμε από το μπαράζ δύσκολων συναισθημάτων για την υπόλοιπη ζωή μας.

Και αυτό ακούγεται αρκετό…αλλά συχνά, μοιάζει ακατόρθωτο! Πως θα αντιμετωπίσεις το άγχος; Πως θα βρεις τον τρόπο να ενδυναμωθείς, να στηρίξεις τον εαυτό σου και να σπάσεις τη συνήθεια του κύκλου του στρες; Και πως θα γίνει αυτό ΑΜΕΣΑ, ώστε να πας παρακάτω;

Οκ., δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι τόσο απαιτητικό. Στην πραγματικότητα με την κατάλληλη στήριξη και ένα γεμάτο από αποδοχή και αναγνώριση θεραπευτικό περιβάλλον, μπορείς να ανακτήσεις τη ζωτικότητα και την ενέργεια σου καθώς αντικρίζεις τις βαθιές αλήθειες που σου αποκαλύπτει το άγχος βλέποντας τα πρώτα αποτελέσματα στον εαυτό σου μέσα σε 10 εβδομάδες⏤ προσφέροντας σου άπειρους τρόπους να διαχειρίζεσαι καθημερινά το άγχος σου, να απολαμβάνεις τις στιγμές στη ζωή σου και να ονειρεύεσαι με άνεση το μέλλον σου.

Stress-Free 10 weeks

LIMITED TIME OFFER
1200
250 Οι 3h/εβδομάδα σου κοστίζουν 25€, δηλαδή 8,34€ η κάθε ώρα!
 • Θα απομακρυνθεί ο φόβος και η αμφιβολία που σε κρατούν μακριά από τα όνειρα σου
 • Θα εξασκήσεις τον εγκέφαλο σου ώστε να οδηγηθείς προς το επιθυμητό, χωρίς άγχος, μέλλον.
 • Θα επαναπροσδιορίσεις την αυτεκτίμησή σου, αλλάζοντας τις προσδοκίες σου και το πρίσμα που βλέπεις τα πράγματα.
 • Θα καταφέρεις να ελέγχεις τις σκέψεις σου με αποτέλεσμα να αλλάζει και η συναισθηματική σου κατάσταση.
 • Θα κατανοήσεις τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις, το αίσθημα αναξιότητας και την έλλειψη εμπιστοσύνης προς εσένα.
 • Θα σου επιτρέψεις επιτέλους το δικαίωμα στη ζωή που επιθυμείς.
 • Θα εκπαιδευτείς να αλλάζεις τις αρνητικές σου σκέψεις ώστε να λειτουργούν υπέρ σου.
LIMITED TIME

 

Μπορεί μέχρι τώρα να είχες δοκιμάσει να διαχειριστείς το άγχος σου με ατομικές συνεδρίες ή μόνο με τη γυμναστική αλλά δεν είχες το αποτέλεσμα που ήθελες. Σε αυτό το Group διάρκειας 10 εβδομάδων θα εργαζόμαστε για 3h την εβδομάδα ομαδικά, βιωματικά, ψυχοεκπαιδευτικά, με επικέντρωση στη λύση, με τα συναισθήματα και θα κατανοήσουμε το πόσο βαθιά συνδέεται ο νους με το σώμα μας. 

Ακόμα, κατανοώντας πως τόσο το σώμα όσο και ο εγκέφαλός επηρεάζουν τη διάθεσή μας, θα συνειδητοποιήσουμε πως το άγχος μπορεί να γίνει πολύ πιο αποτρέψιμο απ´όσο φανταζόμασταν. Ναι! Δεν χρειάζονται πολλά, παρά απλές καθημερινές προσαρμογές με σκοπό να «προλαμβάνουμε» το άγχος. Έρευνες επιβεβαιώνουν πως ακόμα και στα βαθύτερα είδη άγχους, το να απαλλασσόμαστε από το «επιφανειακό» άγχος, μας ανοίγει διαδρομές προς τις ουσιαστικές αιτίες της αβεβαιότητας και της ανησυχίας που βιώνουμε.

Τώρα έχεις την ευκαιρία μέσα από το Online Group Stress-Free σε 10 εβδομάδες, να συναντηθείς με ανθρώπους που περνούν το ίδιο με εσένα, που γνωρίζουν πως είναι να νιώθεις δυσφορία με κάποιες από τις καταστάσεις της ζωής σου, που μπορούν να σε ακούσουν και να μπουν στη θέση σου. Ταυτόχρονα να εμπνευστείς και να παρακινηθείς ώστε να καταφέρεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου με άπειρους τρόπους!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιτρέψεις σε εσένα να το δοκιμάσεις!

 

Για να αντιμετωπίσεις το άγχος, χρειάζεται μονάχα ένα. Να προκαλέσεις και έπειτα να δημιουργήσεις την αλλαγή. Θυμήσου!Όταν κάτι θέλεις να το διώξεις, χρειάζεται αρχικά να το δεις…Γι’ αυτό το Group αυτό είναι για εσένα! Γιατί:

 • Είναι ένα σύντομο και εντατικό Group 10 εβδομάδων (ξέρω πως θέλεις να δεις άμεσα πρόοδο σε εσένα).
 • Είναι ένα Group που δεν βασίζεται στην επιφάνεια. Αντίθετα προσφέρει βάθος και πλούσια συναισθήματα.
 • Είναι ONLINE για να μπορείς όπου και αν βρίσκεσαι να είσαι μαζί μας, να φέρνεις την παρουσία σου.
 • Περιλαμβάνει 30 live ώρες μοιρασμένες σε encounters, workshops, ψυχοεκπαίδευση, positive coaching, solution focused θεραπεία (θέλω να φύγεις έχοντας κερδίσει super υλικό).
 • Είναι βασισμένο σε θεραπευτικά cases αλλά προσαρμοσμένο σε κάθε Group. Άρα πάντα είναι μοναδικό.
 • Είναι ομαδικό πρόγραμμα και όχι ατομικό. Όχι άλλα άβολα “χμ…δεν ξέρω τι να πω”. Στο Group αυτό θα ακούς, θα συμμετέχεις, θα εμπνέεσαι και θα παρακινείσαι και θα ανοίγεσαι όσο αντέχεις.
 • Είναι γεμάτο από δώρα. Κάθε εβδομάδα σου δίνω 30min. live Q&A και extra υλικό.
 • Εστιάζουμε στη λύση και όχι στο πρόβλημα.

Σου δίνω το οκ να αποφασίσεις εσύ…

LIMITED TIME OFFER -50%

Coupon code: stressfree

έως τις 30/09/2023 στις 24:00

Days
Hours
Minutes
Seconds

Your Stories

Θέλεις να μάθεις αν είναι σίγουρα για εσένα;

Συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και ένας συνεργάτης μας θα έλθει σε επικοινωνία μαζί σου.


FAQ

Οι συναντήσεις γίνονται αποκλειστικά online μέσω της πλατφόρμας του Zoom σε προγραμματισμένη ώρα και ημέρα.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 εβδομάδες. Κάθε κύκλος ομάδας παραμένει κλειστός για αυτές τις εβδομάδες. Μέσα από 3ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τον ίδιο τους τον εαυτό ως προς τα δύσφορα συναισθήματα που βιώνουν αναφορικά με το άγχος, αξιοποιώντας την αποτελεσματικότητα της Προσωποκεντρικής θεραπευτικής προσέγγισης και του Positive Coaching για την αποδοτικότερη έκβαση του προγράμματος.

Αριθμός Ενήλικων Συμμετεχόντων: 6-8 άτομα.

Απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι βιώνουν άγχος για την καθημερινότητά τους και έχουν ανάγκη να εστιάσουν σε περισσότερους τρόπους διαχείρισής του, με σκοπό να βελτιώσουν τη ζωή τους, έχοντας πάντα περισσότερους από έναν τρόπους να το αντιμετωπίσουν.

Η προϋπάρχουσα συμμετοχή σε ομάδα, δεν είναι αναγκαία. Οι ομαδικές συναντήσεις πραγματοποιούνται τόσο με τη μορφή ψυχοεκπαιδευτικής υποστήριξης όσο και με βιωματικά workshops για την πιο άμεση και αποτελεσματική διαχείριση του άγχους στην καθημερινότητα.

Κάθε ομαδική συνάντηση διαρκεί 3 ώρες.

Οι συμμετέχοντες, αναγνωρίζουν και αποκτούν δεξιότητες διαχείρισης του άγχους για τους ίδιους, με τρόπο άμεσα εφαρμόσιμο για τις πηγές άγχους τους, όπως: το εργασιακό άγχος, το άγχος κρίσιμων καταστάσεων (αλλαγές ζωής, εργασιακά deadlines, φόβο έκθεσης κλπ.), διαχείριση χρόνου, αναβλητικότητα, ένταξη στην αγορά εργασίας, στρεσογόνοι παράγοντες, εικόνα σώματος.

Η ομάδα είναι ένα ασφαλές, γεμάτο από αποδοχή και εμπιστοσύνη πλαίσιο, όπου δίνεται στον συμμετέχοντα η δυνατότητα να εξοικειωθεί με την επεξεργασία των εμπειριών του τη στιγμή που αναδύονται. 

Οι ομάδες προσωπικής ανάπτυξης αποτελούν μια μορφή ομαδικής ψυχοθεραπείας. Στόχος τους είναι η κατανόηση του εαυτού και η αναγνώριση της σπουδαιότητας των διαπροσωπικών σχέσεων, μέσα από την αλληλεπίδραση των μελών της. Η κύρια ιδέα των ομάδων προσωπικής ανάπτυξης είναι ότι η ομάδα αποτελεί ένα καθρέφτισμα της κοινωνίας μας. Εντός της το άτομο έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί μέσα σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο, λαμβάνοντας άμεσα ανατροφοδότηση για τη συμπεριφορά του όσο και για τον αντίκτυπο που έχει αυτή στα συναισθήματα των άλλων.

Μέσα στην ομάδα, κάθε άτομο έχει την ελευθερία να εκθέτει προσωπικά του ζητήματα όπως και σκέψεις οι οποίες το απασχολούν. Είναι παρών να αναγνωρίζει και να εκφράζει τα συναισθήματά του. Να ενθαρρύνει τα υπόλοιπα μέλη αλλά να ενθαρρύνεται και από αυτά. Να καθησυχάζει και να καθυσυχάζεται όπως πολλά ακόμα. Όμως όλα αυτά σε ένα πλαίσιο ασφαλές όπου η εμπειρία έχει σαφή σεβασμό απέναντι στα μέλη της όπως και στην ίδια τη διαδικασία. Τα χαρακτηριστικά της ομάδας βοηθούν το άτομο να «μαλακώσει» τις άμυνες του, αποκτώντας πρόσβαση στον εσωτερικό του κόσμο, ενισχύοντας την αυτογνωσία και την σχέση του ατόμου με τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν καθορισμένη διάρκεια και θέμα ή και να προσαρμόζονται στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Μέλος της ομάδας μπορεί να γίνει κάποιος ο οποίος αντιμετωπίζει δυσκολίες στη ζωή του ή και κάποιος που θέλει απλώς να εμβαθύνει στην κατανόηση του εαυτού του και να βελτιώσει τις σχέσεις του με τους άλλους.

Σας προσκαλώ σε αυτό το ταξίδι!

Η απουσία ενός ατόμου από την ομάδα θα πρέπει απαραίτητα να έχει κοινοποιηθεί 2-3 ημέρες νωρίτερα ώστε να μην διαταραχθεί η ομαλή έκβαση και εξέλιξη των μελών της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε το πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον χρόνο του άλλου. Άλλωστε μαζί θα τον αφιερώσουμε στους εαυτούς μας που τόσο προσπαθούμε να φροντίσουμε.

Το κόστος είναι στα 500€ με καταβολή 2 δόσεων των 250€ (1η δόση με την αγορά της συμμετοχής – 2η δόση αυτόματα εντός 30 ημερών)

και 450€ κάνοντας μια εφάπαξ καταβολή.

Στις προαναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%.

Έπειτα από την εκτέλεση της πληρωμής αποστέλλεται το σχετικό παραστατικό στον πελάτη, στο email που μας έχει κοινοποιηθεί.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ομάδα είναι κλειστή. Η θέση δεσμεύτηκε από τον ενδιαφερόμενο και δεν δύναται χρονικά να καλυφθεί η θέση του ατόμου που αποχωρεί από κάποιο άλλο. 

Επομένως αν κάποιος επιθυμεί να μην συνεχίσει, ΔΕΝ λαμβάνει επιστροφή χρημάτων.

Για περισσότερα διάβασε τους Όρους Χρήσης

©️2023, Γραμμένου Ουρανία, Πολιτική ΑπορρήτουΌροι Χρήσης