fbpx

Ανακάλυψε Τρόπους για Άμεση Ανακούφιση από το στρες και το άγχος!

 Online workshop

Στις 02 Νοεμβρίου, ώρα 19:00 - 22:00

Συνδέσου στο σύνδεσμο που θα λάβεις στο email σου.

Προσοχή!

Μη ξεχάσεις να βάλεις το link στο ημερολόγιο σου ώστε να διευκολύνεις τη μνήμη και τον χρόνο σου. Έτσι δεν θα ξεχαστείς!

Σύνοψη Workshop

Σε καλωσορίζω στο online workshop “Ανακούφιση από το Στρες και το Άγχος!”.Εάν αντιμετωπίζεις στρες και άγχος στην καθημερινότητά σου, αυτό το workshop είναι για εσένα.

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις ούτε ένα λεπτό – είναι εντελώς δωρεάν για όλους

Έλα να μάθεις περισσότερα για τη συνθήκη που βιώνεις και να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας. Εάν αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις την ψυχική σου ευεξία και να ανακαλύψεις την εσωτερική σου αρμονία, τότε αυτό το workshop είναι για εσένα.

Είναι εύκολο να συμμετάσχεις – απλώς πάτησε τον σύνδεσμο “δήλωσε συμμετοχή” παρακάτω και ετοιμάσου για ένα βιωματικά απολαυστικό, ήρεμο και βαθιά θεραπευτικό εργαστήριο.

τι θέματα θα καλύψουμε

Speaker

Επιλέγοντας το workshop μου, επιλέγεις μια εμπειρία που ξεχωρίζει για πολλούς λόγους:

  1. Εξειδίκευση: Η αντιμετώπιση του στρες και του άγχους αντιπροσωπεύει το 75% των cases μου.

  2. Προσιτή Συμμετοχή: Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ, η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Η προσβασιμότητα είναι σημαντική για εμένα και θέλω να προσφέρω αυτήν την ευκαιρία σε όλους.

  3. Αφοσίωση: Είμαι αφοσιωμένη στο να σε βοηθήσω να βρεις τους κατάλληλους για εσένα τρόπους ώστε να  αντιμετωπίσεις το στρες και το άγχος με σκοπό να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

  4. Ανάπτυξη: Το εργαστήριο μου είναι μια ευκαιρία να εξελιχθείς και να ανακαλύψεις νέους τρόπους προς την ηρεμία.

  5. Κοινότητα: Με τη συμμετοχή σου, θα γίνεις μέρος μιας υποστηρικτικής κοινότητας που μοιράζεται τις ίδιες αγωνίες, τις ανησυχίες και τους στόχους της. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, με αυθεντικότητα, απεριόριστη αποδοχή και ενσυναίσθηση.

Ράνια Γραμμένου

Προσωποκεντρική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Ψυχοθεραπεύτρια, Positive Coach

Τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου:

Θα χρειαστείς έναν υπολογιστή, laptop ή κινητό τηλέφωνο για να συμμετάσχεις στο workshop online.

Δεν γίνεται δεκτή η συμμετοχή χωρίς τη χρήση κάμερας. Είναι αναγκαίο να σε βλέπω τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη ώστε να υπάρχει αμοιβαιότητα μεταξύ μας και επαφή

Στην περίπτωση που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Βεβαιώσου ότι έχεις πρόσβαση σε σταθερή σύνδεση στο Internet για να διασφαλίσουμε τη σταθερή συμμετοχή σου στο workshop.

Ένα σημειωματάριο, ένα στυλό για να καταγράφεις τις σημειώσεις σου όπως και λευκό χαρτόνι/ λευκό χαρτί Α4, μαρκαδόρους (ή ότι άλλο σε χρώμα επιθυμείς), μολύβι. Είναι σημαντικά στοιχεία κατά τη διάρκεια του workshop.

Άλλωστε αφιερώνεις τον χρόνο αυτό σε εσένα και για εσένα.

Σε προσκαλώ να βρίσκεσαι σε ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον ώστε να απολαύσεις το workshop χωρίς διακοπές και αποσυντονισμό.

επέλεξε κάτι άλλο μαλακό σε υφή αν δεν σου αρέσουν.

 

Δωρεάν συμμετοχή

Θέλω να κάνω αυτή την εμπειρία προσβάσιμη για όλους, έτσι η συμμετοχή είναι απολύτως δωρεάν. Στόχος μου είναι να σου παράσχω σε έναν πρώτο βαθμό, τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζεσαι για να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το στρες και το άγχος.

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το ταξίδι σου προς την ανακούφιση από το στρες και το άγχος; Κάνε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δηλώσεις συμμετοχή.

Βοήθησε να φτάσει αυτή η πληροφορία σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι τη χρειάζονται. Κοινοποίησε το workshop στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσκάλεσε φίλους και γνωστούς που μπορεί να ενδιαφέρονται.

Κοινοποίησε το Workshop στα social media χρησιμοποιώντας το #goΑντιμετώπισηStressκαιΆγχους

Ημερομηνία και Ώρα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 02/11/2023 19:00-22:00 μέσω της πλατφόρμας “Google Meet”.

To link της σύνδεσης θα το λάβεις ξανά, 1-2 ημέρες νωρίτερα στο email σου.

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη για εμένα

Σε ευχαριστώ και ανυπομονώ να σε δω στο workshop μου για μια εμπειρία εμπλουτισμένη με γνώσεις και ανακούφιση!