fbpx

Tel.:

Email.: info@grammenourania.gr

counselling & psychotherapy

Group Online Sessions September-October 2023

Ζήτα Συμβουλευτική

Νίκησε τα συμπτώματα του άγχους

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Play Video

βλέποντας πρόοδο σε 10 μόνο εβδομάδες!

Μετατροπή του αισθήματος δυσφορίας σε αίσθημα σκοπού

Χωρίς να “μοιράζεσαι” παντού, να σπαταλάς χρόνο και χρήματα και να καταλήγεις στο πουθενά. 

Μάθε τι προσπαθεί να σου πει το άγχος που νιώθεις

Δεν ξέρεις αν είναι για εσένα; Κλείσε τώρα μια συμβουλευτική συνάντηση και πάρε όλες τις απαντήσεις! 

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙΣ

Δεν θα ήταν τέλειο να υπήρχε ένας απλός και γρήγορος τρόπος για να καταφέρεις να διαχειρίζεσαι το άγχος που βιώνεις καθημερινά;

Σκέψου πως θα ήταν αν η ανησυχία, η συνεχής τάση σου για έλεγχο, το αναπάντεχο στέγνωμα στο στόμα, η θολή σου σκέψη, οι ιδρωμένες παλάμες και η χαμηλή αυτοεκτίμηση έφευγαν μια για πάντα.

Μπορεί μέχρι τώρα να είχες δοκιμάσει να διαχειριστείς το άγχος σου με ατομικές συνεδρίες ή μόνο με τη γυμναστική αλλά δεν είχες το αποτέλεσμα που ήθελες. Σε αυτό το Group διάρκειας 10 εβδομάδων θα εργαζόμαστε για 3h την εβδομάδα ομαδικά, βιωματικά, ψυχοεκπαιδευτικά, με επικέντρωση στη λύση, με τα συναισθήματα και θα κατανοήσουμε το πόσο βαθιά συνδέεται ο νους με το σώμα μας. 

Ακόμα, κατανοώντας πως τόσο το σώμα όσο και ο εγκέφαλός επηρεάζουν τη διάθεσή μας, θα συνειδητοποιήσουμε πως το άγχος μπορεί να γίνει πολύ πιο αποτρέψιμο απ´όσο φανταζόμασταν. Ναι! Δεν χρειάζονται πολλά, παρά απλές καθημερινές προσαρμογές με σκοπό να «προλαμβάνουμε» το άγχος. Έρευνες επιβεβαιώνουν πως ακόμα και στα βαθύτερα είδη άγχους, το να απαλλασσόμαστε από το «επιφανειακό» άγχος, μας ανοίγει διαδρομές προς τις ουσιαστικές αιτίες της αβεβαιότητας και της ανησυχίας που βιώνουμε.

Τώρα έχεις την ευκαιρία μέσα από το Online Group Stress-Free σε 10 εβδομάδες, να συναντηθείς με ανθρώπους που περνούν το ίδιο με εσένα, που γνωρίζουν πως είναι να νιώθεις δυσφορία με κάποιες από τις καταστάσεις της ζωής σου, που μπορούν να σε ακούσουν και να μπουν στη θέση σου. Ταυτόχρονα να εμπνευστείς και να παρακινηθείς ώστε να καταφέρεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου με άπειρους τρόπους!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιτρέψεις σε εσένα να το δοκιμάσεις!

Η προσφορα μου για σενα

Μια ατομική συνεδρία 1h/εβδομάδα σου κοστίζει 40€ στην καλύτερη των περιπτώσεων. Στο Online Group Stress-Free σε 10 εβδομάδες, οι 3h/εβδομάδα σου κοστίζουν 50€, δηλαδή 16,67€ η κάθε ώρα!

 

Για να αντιμετωπίσεις το άγχος, χρειάζεται μονάχα ένα. Να προκαλέσεις και έπειτα να δημιουργήσεις την αλλαγή. Θυμήσου!Όταν κάτι θέλεις να το διώξεις, χρειάζεται αρχικά να το δεις…Γι’ αυτό το Group αυτό είναι για εσένα! Γιατί:

  • Είναι ένα σύντομο και εντατικό Group 10 εβδομάδων (ξέρω πως θέλεις να δεις άμεσα πρόοδο σε εσένα).
  • Είναι ONLINE για να μπορείς όπου και αν βρίσκεσαι να είσαι μαζί μας, να φέρνεις την παρουσία σου.
  • Περιλαμβάνει 30 live ώρες μοιρασμένες σε encounters, workshops, ψυχοεκπαίδευση, positive coaching, solution focused θεραπεία (θέλω να φύγεις έχοντας κερδίσει super υλικό).
  • Είναι ομαδικό πρόγραμμα και όχι ατομικό. Όχι άλλα άβολα “χμ…δεν ξέρω τι να πω”. Στο Group αυτό θα ακούς, θα συμμετέχεις, θα εμπνέεσαι και θα παρακινείσαι και θα ανοίγεσαι όσο αντέχεις.
  • Είναι γεμάτο από δώρα. Κάθε εβδομάδα σου δίνω 30min. live Q&A και extra υλικό.

Σου δίνω το οκ να αποφασίσεις εσύ…

ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ;

Σκέψου το λίγο…

Δεκάδες άνθρωποι έως σήμερα με έχουν εμπιστευτεί με σκοπό να διαχειριστούν το άγχος το οποίο βιώνουν. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η ανάσα της ” ελευθερίας” όπως συνηθίζουμε να λέμε μεταξύ μας, έρχεται πολύ πιο σύντομα απ’ ότι φανταζόσουν ενώ σε όλη τη διαδρομή ανακαλύπτεις τον εαυτό σου μέσα από διαφορετικούς τρόπους, ρόλους και μοιράσματα. Με λίγα λόγια βρίσκεσαι πιο κοντά στον εαυτό που αληθινά είχες ανάγκη, ακούγοντας εσένα, την ψυχή και το μυαλό σου. Οι επιρροές των άλλων ελαττώνονται και με την πάροδο του χρόνου παύουν να σε νοιάζουν ακόμα και να υπάρχουν.

Πόσο θα άξιζε, για να φτάσεις κι εσύ σε αυτό το σπουδαίο σημείο;

Πόσο σου στοιχίζει να μην μπορείς να διαχειριστείς το καθημερινό σου άγχος;

ΑΝΤΙ ΝΑ “ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ” ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕ 250€/μήνα ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ & 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ!

Από 1200€, 2 δόσεις των 250€ για κάθε μήνα των συναντήσεων.

Δηλαδή, 16,67€ για κάθε ώρα συνάντησης. Που θα σε βοηθήσει βήμα-βήμα να κατανοείς τα συναισθήματα σου και να διαχειρίζεσαι το καθημερινό άγχος που προκύπτει από αυτά.

Πρόλαβε 1 από τις 25 θέσεις με 1200€ με 2 δόσεις των 250€

-10% ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 1 ΔΟΣΗ

Για πρώτη φορά θα αποκαλύψω όλες μου τις γνώσεις και τα μυστικά αναφορικά με τη διαχείριση του καθημερινού άγχους σε 25 άτομα. Θα είσαι ένας από αυτούς που θα καταφέρει να διαχειρίζεται τα συναισθήματα που του προκαλούν καθημερινά stress και άγχος;

ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ 250€ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ & 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Θα πλήρωνες 16,67€ για 3 ώρες συνάντηση συμβουλευτικής, που θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους που σου ταιριάζουν για να καταφέρνεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα που σου προκαλούν καθημερινά stress και άγχος;


*Η 2η δόση χρεώνεται αυτόματα σε 30 ημέρες.

Δεν ξέρεις αν είναι για εσένα; Κλείσε τώρα μια συμβουλευτική συνάντηση και πάρε όλες τις απαντήσεις! 

Ράνια, εγώ προτιμώ μια δόση των 450€!

Τότε πάτησε εδώ:


 

 

SELF CARE HACKS για χαλαρωση

Έρευνες δείχνουν πως η ομαδική ψυχοθεραπεία σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος. Υπάρχει η αναγνώριση πως και άλλοι παλεύουν με παρόμοια συναισθήματα και συνθήκες, όπως κι εσύ.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ & Digital detox

Οι ερευνητές εστιάζουν στο ότι η ομαδική ψυχοθεραπεία σου δίνει φωνή, δηλαδή σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, κάτι που ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου και σου δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη να εργαστείς προς τη θετική αλλαγή σου.

mindful δημιουργικοτητα & ΤΕΧΝΗ

Και φυσικά, σου προσφέρει ένα δίχτυ ασφαλείας για κάθε μετάβαση της ζωής σου! Η ομάδα δημιουργεί το αίσθημα της στήριξης και της αποδοχής, στοιχεία που χρειάζονται ώστε να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας και να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν. Σε ακούμε!

Η συμμετοχη σου ειναι ενα δωρο στον εαυτο σου

Μέχρι τώρα έκανες ό,τι κάνουν όλοι για να βρεις την ηρεμία σου…Απευθύνθηκες σε φίλους, σε γνωστούς, σε ειδικούς και περίμενες πως το άγχος σου θα εξαφανιστεί!

Όμως δεν εξαφανίστηκε! Συνειδητοποίησες πως πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις από κάπου για να καταφέρεις να φέρεις ηρεμία στη ζωή σου.

Περισσότερη αυτοπεποίθηση έως την 10η εβδομάδα.

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσει τη ζωή που επιθυμείς.

Περιορισμός της αναβλητικότητας.

Ο εαυτός του αύριο θα σε ευχαριστεί για το χρόνο που αφιέρωσες σήμερα.

Πλάνο αντιμετώπισης κρίσεων.

Με την ανοιχτή και γεμάτη κουράγιο καρδιά σου, θα προχωρήσεις μπροστά στο δικό σου μοναδικό μονοπάτι. Η δική σου ματιά είναι μπροστά στα μάτια σου.

Ενδυνάμωση ορίων-Αυτοαγάπη.

Η ζωή χωρίς άγχος ξεκινά όταν εκπαιδευτείς να δημιουργείς από την καρδιά σου αντί να εγκλωβίζεσαι στο μυαλό σου. 

Θα νιώσεις τη θεραπευτική ενέργεια που έχουν τα μέλη μεταξύ τους καθώς μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, χαιρόμαστε, δίνουμε κουράγιο και απεριόριστη αποδοχή για το κάθε μέλος του group. Μπορεί να κλαίμε, να γελάμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να αφήνουμε πίσω τα βαριά- τα δύσκολα κάνοντας χώρο για τις νέες εμπειρίες μας.

Διαχείριση του άγχους-Εμπιστοσύνη στον εαυτό

Μαθαίνεις να βρίσκεις τον “κέντρο” σου. Αυτή τη σιγουριά, την επίγνωση των συναισθημάτων σου, την ανοιχτότητα και την αποδοχή προς εσένα. Ενεργοποιώντας την ευγνωμοσύνη και εξασφαλίζοντας την ευελιξία στην τάση σου για έλεγχο.

ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι προσωρινές “εξομολογήσεις” σε φίλους και γνωστούς ή ακόμα και σε ειδικούς που νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν αληθινά, δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ.

Το να ανακουφίζεσαι παροδικά απλώς σχολιάζοντας τον εαυτό σου στους άλλους ενώ την ίδια στιγμή νιώθεις φόβο μη τυχόν και όσα λες παρεξηγηθούν, είναι σαν να επιχειρείς να φτιάξεις κέικ χωρίς να έχεις όλα τα υλικά, να το φτιάχνεις όμως όπως τύχει και ενώ περιμένεις να το δοκιμάσεις, να το έχεις ξεχάσει στο φούρνο με αποτέλεσμα να καεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να μάθεις να διαχειρίζεσαι τους λόγους που σου προκαλούν άγχος και μάλιστα να εμπνεύσεις και άλλους να κάνουν το ίδιο!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΧΟΥΣ

Απέφυγε τα συχνότερα λάθη που έχουν κάνει μέχρι και οι πιο έμπειροι θεραπευτές...

 …Αποσπάς την προσοχή σου απ’ όσα σε δυσκολεύουν

Δεν δίνεις σημασία στο άγχος που βιώνεις

Αγνοείς την αιτία που το προκαλεί

Παγιδεύεσαι στα “μήπως” και “αν”

Σε κρίνεις ασταμάτητα

Άνθρωποι σαν κι εσένα μιλούν

Συχνές Ερωτήσεις

Οι συναντήσεις γίνονται αποκλειστικά online μέσω της πλατφόρμας του Zoom σε προγραμματισμένη ώρα και ημέρα.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 εβδομάδες. Κάθε κύκλος ομάδας παραμένει κλειστός για αυτές τις εβδομάδες. Μέσα από 3ωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τον ίδιο τους τον εαυτό ως προς τα δύσφορα συναισθήματα που βιώνουν αναφορικά με το άγχος, αξιοποιώντας την αποτελεσματικότητα της Προσωποκεντρικής θεραπευτικής προσέγγισης και του Positive Coaching για την αποδοτικότερη έκβαση του προγράμματος.

Αριθμός Ενήλικων Συμμετεχόντων: 6-8 άτομα.

Απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι βιώνουν άγχος για την καθημερινότητά τους και έχουν ανάγκη να εστιάσουν σε περισσότερους τρόπους διαχείρισής του, με σκοπό να βελτιώσουν τη ζωή τους, έχοντας πάντα περισσότερους από έναν τρόπους να το αντιμετωπίσουν.

Η προϋπάρχουσα συμμετοχή σε ομάδα, δεν είναι αναγκαία. Οι ομαδικές συναντήσεις πραγματοποιούνται τόσο με τη μορφή ψυχοεκπαιδευτικής υποστήριξης όσο και με βιωματικά workshops για την πιο άμεση και αποτελεσματική διαχείριση του άγχους στην καθημερινότητα.

Κάθε ομαδική συνάντηση διαρκεί 3 ώρες.

Οι συμμετέχοντες, αναγνωρίζουν και αποκτούν δεξιότητες διαχείρισης του άγχους για τους ίδιους, με τρόπο άμεσα εφαρμόσιμο για τις πηγές άγχους τους, όπως: το εργασιακό άγχος, το άγχος κρίσιμων καταστάσεων (αλλαγές ζωής, εργασιακά deadlines, φόβο έκθεσης κλπ.), διαχείριση χρόνου, αναβλητικότητα, ένταξη στην αγορά εργασίας, στρεσογόνοι παράγοντες, εικόνα σώματος.

Η ομάδα είναι ένα ασφαλές, γεμάτο από αποδοχή και εμπιστοσύνη πλαίσιο, όπου δίνεται στον συμμετέχοντα η δυνατότητα να εξοικειωθεί με την επεξεργασία των εμπειριών του τη στιγμή που αναδύονται. 

Οι ομάδες προσωπικής ανάπτυξης αποτελούν μια μορφή ομαδικής ψυχοθεραπείας. Στόχος τους είναι η κατανόηση του εαυτού και η αναγνώριση της σπουδαιότητας των διαπροσωπικών σχέσεων, μέσα από την αλληλεπίδραση των μελών της. Η κύρια ιδέα των ομάδων προσωπικής ανάπτυξης είναι ότι η ομάδα αποτελεί ένα καθρέφτισμα της κοινωνίας μας. Εντός της το άτομο έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί μέσα σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο, λαμβάνοντας άμεσα ανατροφοδότηση για τη συμπεριφορά του όσο και για τον αντίκτυπο που έχει αυτή στα συναισθήματα των άλλων.

Μέσα στην ομάδα, κάθε άτομο έχει την ελευθερία να εκθέτει προσωπικά του ζητήματα όπως και σκέψεις οι οποίες το απασχολούν. Είναι παρών να αναγνωρίζει και να εκφράζει τα συναισθήματά του. Να ενθαρρύνει τα υπόλοιπα μέλη αλλά να ενθαρρύνεται και από αυτά. Να καθησυχάζει και να καθυσυχάζεται όπως πολλά ακόμα. Όμως όλα αυτά σε ένα πλαίσιο ασφαλές όπου η εμπειρία έχει σαφή σεβασμό απέναντι στα μέλη της όπως και στην ίδια τη διαδικασία. Τα χαρακτηριστικά της ομάδας βοηθούν το άτομο να «μαλακώσει» τις άμυνες του, αποκτώντας πρόσβαση στον εσωτερικό του κόσμο, ενισχύοντας την αυτογνωσία και την σχέση του ατόμου με τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι ομάδες αυτές μπορεί να έχουν καθορισμένη διάρκεια και θέμα ή και να προσαρμόζονται στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Μέλος της ομάδας μπορεί να γίνει κάποιος ο οποίος αντιμετωπίζει δυσκολίες στη ζωή του ή και κάποιος που θέλει απλώς να εμβαθύνει στην κατανόηση του εαυτού του και να βελτιώσει τις σχέσεις του με τους άλλους.

Σας προσκαλώ σε αυτό το ταξίδι!

Η απουσία ενός ατόμου από την ομάδα θα πρέπει απαραίτητα να έχει κοινοποιηθεί 2-3 ημέρες νωρίτερα ώστε να μην διαταραχθεί η ομαλή έκβαση και εξέλιξη των μελών της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε το πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον χρόνο του άλλου. Άλλωστε μαζί θα τον αφιερώσουμε στους εαυτούς μας που τόσο προσπαθούμε να φροντίσουμε.

Το κόστος είναι στα 500€ με καταβολή 2 δόσεων των 250€ (1η δόση με την αγορά της συμμετοχής – 2η δόση αυτόματα εντός 30 ημερών)

και 450€ κάνοντας μια εφάπαξ καταβολή.

Στις προαναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%.

Έπειτα από την εκτέλεση της πληρωμής αποστέλλεται το σχετικό παραστατικό στον πελάτη, στο email που μας έχει κοινοποιηθεί.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ομάδα είναι κλειστή. Η θέση δεσμεύτηκε από τον ενδιαφερόμενο και δεν δύναται χρονικά να καλυφθεί η θέση του ατόμου που αποχωρεί από κάποιο άλλο. 

Επομένως αν κάποιος επιθυμεί να μην συνεχίσει, ΔΕΝ λαμβάνει επιστροφή χρημάτων.

Για περισσότερα διάβασε τους Όρους Χρήσης

© 2023 Γραμμένου Ουρανία • All Rights Reserved

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.